Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Όροι Χρήσης και Προυποθέσεις

Όροι Χρήσης και προϋποθέσεις 

 

Παρακάτω παραθέτουμε τους όρους που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.eirinivenianaki.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τo e-shop μας. 
Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, ώστε να εξυπηρετηθείτε καλύτερα στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τις παρακάτω παραγράφους πριν την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.

Η επιχείρηση μας δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις , οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή. Για οποιοδήποτε ορθογραφικό λάθος στο περιεχόμενο των πληροφοριών, τις περιγραφές των προϊόντων καθώς και τις τιμές αυτών δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Ο χρήστης/επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , υποχρεούται να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, στη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.
Το www.eirinivenianaki.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης «Ειρήνη Βενιανάκη» που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης , οδός Μονής Οδηγήτριας 14, ΑΦΜ:125586235, Δ.Ο.Υ: Ηρακλείου, Αριθμός ΓΕΜΗ 146377527000
Πωλούμενα είδη και διαθεσιμότητα.
Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eirinivenianaki.gr διατίθενται προϊόντα σχετικά με το γάμο τη βάπτιση και το παιδικό ρούχο, όπως π.χ. μπομπονιέρες, λαδόπανα, βρεφικά-παιδικά ρούχα κλπ. Τα κύρια χαρακτηριστικά παρατίθενται στην αναλυτική περιγραφή του προϊόντος κάνοντας 'κλικ', μέσα στην ιστοσελίδα μας. Επίσης έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από διαφορετικές οπτικές γωνίες όταν αυτό είναι απαραίτητο και με δυνατότητα zοom προκειμένου αφενός να αναδεικνύεται όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το προϊόν αφετέρου να μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να το αντιληφθεί πλήρως. Το ενδεχόμενο τα προϊόντα προς πώληση να μην ανταποκρίνονται επακριβώς στα υφάσματα όσον αφορά τις εικόνες και τα χρώματα, υπόκειται στο πρόγραμμα ανάγνωσης του διαδικτύου (browser) και τα χαρακτηριστικά ανάλυσης της οθόνης του χρήστη.
Για κάθε ένα από τα είδη μας αναφέρονται συνήθως:
Οι διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά του καθώς και η τιμή μονάδος.
Ορισμένα προϊόντα υπάρχουν σε απόθεμα με άμεση διαθεσιμότητα. Για τα περισσότερα προϊόντα απαιτείτε παραγγελία και χρόνος αναμονής,για τον οποίο ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά και γίνεται περαιτέρω συνεννόηση για την τοποθέτηση της παραγγελίας .Υπάρχει πιθανότητα κάποιος κωδικός να καταργηθεί χωρίς προειδοποίηση, από τον προμηθευτή, κάτι για το οποίο δε φέρει ευθύνη η επιχείρηση  μας.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την αυθεντική ετικέτα του κατασκευαστή.

Τιμές των πωλουμένων προϊόντων.

Οι τιμές για τους επισκέπτες μας εμφανίζονται συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% και δύναται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αποστολής ή αντικαταβολής όπου αυτό προκύπτει.
Έκδοση παραστατικού.
H παραγγελία σας να συνοδεύεται με απόδειξη λιανικής πώλησης.
 
Ακύρωση παραγγελίας.
Η εταιρία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακυρώσετε μια παραγγελία η οποία έχει ήδη καταχωρηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
    •  Στέλνοντας email στο irenevenianaki@yahoo.gr με θέμα ''Ακύρωση παραγγελίας'' συμπληρώνοντας και τον αριθμό παραγγελίας.
    •  Τηλεφωνικά στο 2810 236229
Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 24 ώρες.
Μετά το παραπάνω χρονικό σημείο καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή.
Αλλαγή – Επιστροφή προϊόντων.
Η επιχείρηση μας κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από την αγορά του.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή-επιστροφή του προϊόντος που έχει λάβει θα πρέπει εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς:
    •  Να αποστείλει με email στο irenevenianaki@yahoo.gr την αίτηση αλλαγής με θέμα «Αίτηση αλλαγής της παραγγελίας»» συμπληρώνοντας τον αριθμό της.
    •  Να τηλεφωνήσει στο 2810 236229

Προϋποθέσεις αλλαγής-επιστροφής προϊόντων

Η επιχείρηση μας προσέχει για την ποιότητα των προϊόντων που αποστέλλει και δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του.

 

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος στην περίπτωση που :
    •  Το προϊόν δεν τον ικανοποιεί
    •  Είναι ελαττωματικό
    •  Δεν είναι το σωστό νούμερο.
    •  Έχει αποσταλεί λάθος προϊόν από αυτό που είχε παραγγείλει.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να αλλάξει ή επιστρέψει το προϊόν ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο ''Αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων'' και με απαραίτητη προϋπόθεση:
    •  Να μην έχει χαλάσει η συσκευασία του προϊόντος
    •  Να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την αρχική του συσκευασία, συμπεριλαμβανομένου αξεσουάρ, ετικετών, κλπ
    •  Να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν κατά την αγορά. Δηλαδή καινούριο, αφόρετο, μη πλυμένο, αχρησιμοποίητο
    •  Να μην είναι προϊόν που αγοράστηκε με έκπτωση ή προσφορά και η εκπτωτική του τιμή αναφέρεται μέσα στην ιστοσελίδα μας ή περιλαμβάνεται στην κατηγορία «Προσφορές».
    •  Να μην αποτελεί προϊόν «ειδικής παραγγελίας», δηλαδή να μην είναι προϊόν το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνον για το συγκεκριμένο πελάτη.

 

Τέτοια προϊόντα θεωρούνται οι τα βαπτιστικά ρούχα σε νούμερο κατά παραγγελία, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, οτιδήποτε περιλαμβάνει ευπαθές προϊόν (φαγώσιμο) , κλπ, καθώς και προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την αρχική τους μορφή κατόπιν απαίτησης του πελάτη.

 

 
Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται. 
 
Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής – επιστροφής προϊόντων.
    •  Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν την εταιρία μας .
    •  Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.
    •  Σε περίπτωση όπου το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου ''Αλλαγή- επιστροφή προϊόντων'', το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
    •  Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται εξολοκλήρου χωρίς αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:
    •  Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας.
    •  Να συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
    •  Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η επιχείρηση μας για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή -επιστροφή προϊόντος.
    •  Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αλλαγής προϊόντος με αντικαταβολή προς την επιχείρηση μας.
    •  Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της επιχείρησης μας.
Δωσιδικία & εφαρμοστέο δίκαιο.
Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος μας ή από τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια Ηρακλείου.
Ηλεκτρονική Επίλυση διαφορών
Παράλληλα η εταιρία μας αποδέχεται και υιοθετεί την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
Για την Ελλάδα ο αρμόδιος φορέας είναι η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή”
 
Δήλωση αποποίησης ευθύνης
Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της, καθώς συνιστά ευθύνη του πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας. Η επιχείρηση μας και οι συνεργάτες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να εγγυάται ότι οι λειτουργίες του ή των server του , θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα κλπ.
Αποδοχή όρων
Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος του, έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.
Προσωπικά Δεδομένα
Ο Χρήστης του δικτυακού τόπου www.eirinivenianaki.gr μπορεί να τον επισκέπτεται χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του και χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε προσωπικό του στοιχείο χωρίς τη ρητή συναίνεσή του. Μόνο κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας, ζητούνται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη, τα οποία συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο για την ασφαλή και αποτελεσματική ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, με την εξαίρεση της ύπαρξης συγκεκριμένων προϋποθέσεων που επιτρέπουν ή επιβάλουν από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων Χρηστών, τα οποία έχουν συλλεχθεί καθ’οιονδήποτε στάδιο.
Ασφάλεια – Cookies – ΣύνδεσμοιΠροστασία Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Το web design, το κείμενο, οι φωτογραφίες, τα σχόλια κλπ είναι ιδιοκτησία της www.eirinivenianaki.gr και προφυλάσσονται έναντι όλων σύμφωνα με τις ισχύουσες Νομοθετικές Διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Για την ασφαλή πλοήγησή σας στο Κατάστημα καθώς και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με αυτό, η Εταιρεία λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο υιοθετώντας σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, όπως παραδείγματος χάρη τα υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer) που τίθενται σε λειτουργία κατά τη διάρκεια εισαγωγής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που προσφέρουν κωδικοποιημένη επικοινωνία 256 bit. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και ότι η ασφαλής πλοήγηση στο Κατάστημα καθώς και η προστασία του κωδικού πρόσβασης στον προσωπικό λογαριασμό σας εξαρτάται και από εσάς.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο